Aktiviteter på Nesfjellet

Nesfjellet er en helårsdestinasjon, og skianlegget ligger kun 20 minutters kjøring fra hotellet. I vintersesongen er det gode forhold for både alpint og langrenn på Nesfjellet. Foretrekker man langrenn finnes det over 100 kilometer med preparerte løyper i skogen og på snaufjellet.

Nesfjellet byr også på helårsaktiviteter. Nesfjellet Golf har kanskje Norges fineste fjellbaner. Terrenget rundt hotellet er også som skapt for sykling. Ellers så finnes det utallige turstier i setermiljøet rundt hotellet, eller på snaufjellet.

Nesfjellet Alpin

Alpinbakkene trekker mange skiglade familier til Nesfjellet, med seks heiser, 14 nedfarter og park for jibbing og snowboard. I tillegg har vi et komplett og eget område for barn og nybegynnere.
Skistua byr på hjemmelaget næring for kropp og hode, samt afterski og andre arrangement.

Nesfjellet Golf

Ved foten av Nesfjellet ligger golfbanen vakkert til.
Et komplett anlegg med ni hull, drivingrange, to øvingsgrener og proshop. I kaféen serveres næringsrik og hjemmelaget mat.

Banen er åpen hver sommer fra slutten av mai til og med uke 40.

Sykling i Nesbyen og på Nesfjellet

Regionen Nesbyen, Nesfjellet og Hallingdal har blant Skandinavias beste sti-tilbud for terrengsykkel. Ta med familien for en morsom tur på maskinbygget sti gjennom skog og på snaufjell, eller søk deg til en teknisk flytsti som setter alle dine ferdigheter på prøve.
Her finnes utfordringer for alle, og i Nesbyen finner du god sykkelkultur med god muligheter for shuttling.

Gode fiskevann ved Ranten

I terrenget utenfor hotellet er det flere flotte fiskevann og gode fiskemuligheter.
Mange av disse er i gåavstand fra resepsjonen, i fjell- og myrterreng.

Langedrag Naturpark

Bare 30 minutter fra både (Hotell Nesbyen og Ranten Hotell) finner du Langedrag Naturpark som tilbyr spennende dyreopplevelser som setter spor. Her kan man i vakre omgivelser komme tett på særnorske dyrearter, og oppleve en unik nærhet til dyr og natur.